Wok Restaurant Oriëntal

Wok Restaurant Oriëntal, een wok restaurant dat bekend staat om haar gastvrijheid en dit ook elke dag weer laat zien. Wok Restaurant Oriëntal gevestigd te Boven-Leeuwen biedt plaats voor meer dan 200 gasten en bezit tevens een afhaalcentrum. In combinatie met het welbekende All-Inclusive concept streven de eigenaren naast de beste service ook nog naar hoge kwaliteit. Het is ruim tien maanden geleden dat Xja contact op nam met Uw Restaurant Online.

‘’Onze website was verouderd en nodig toe aan vernieuwing. Toen de sfeer en beleving van de website niet meer parallel liep met de werkelijkheid van ons restaurant zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf die dit voor ons kon verbeteren. Na enkele uren online research vonden we Uw Restaurant Online, gespecialiseerd op het gebied van websites voor restaurants en online marketing.’’, vertelt Xja.

Proces Oriëntal

Uw Restaurant Online creëerde een plan van aanpak voor een nieuwe website en ging daarna het gesprek aan met Wok Restaurant Oriëntal. ‘’Uw Restaurant Online begreep ons probleem en ging hier direct mee aan de slag. Door de transparante werkwijze van Uw Restaurant Online waren de mogelijkheden direct duidelijk. Alles stemde perfect af op de wensen die we hadden voor onze website. ’’, aldus Xja.

Het doel van Wok Restaurant Oriëntal was om de online gasten dezelfde beleving te geven als de offline gasten. Om dit te verwezenlijken dienen foto’s als de ideale oplossing. ‘’Door middel van een professionele fotoshoot proberen wij sfeer en beleving vast te leggen. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden.’’, legt Frank Hartog van Uw Restaurant Online uit.

Met de start van de fotoshoot ging ook het project van start. ‘’De fotoshoot was van groot belang voor ons. Dankzij een tiental foto’s hebben onze online gasten direct een mooie eerste indruk van ons restaurant.’’, merkt Xja op. In nauwe samenwerking met Wok Restaurant Oriëntal werd de website ontwikkeld. Wekelijks werd het wokrestaurant op de hoogte gehouden van de vooruitgang van het project. Door goede en snelle feedback kon de vernieuwde website binnen enkele weken online worden afgerond.

Tien maanden na dato zijn beide partijen nog steeds tevreden over de samenwerking. Tot slot merkt Xja nog op: ‘’Voor de kleinste wijziging op de site kan je bij Uw Restaurant Online terecht en wordt dit vrijwel direct verwerkt. De flexibiliteit die het bedrijf toont ervaren wij als zeer prettig.”

Bekijk hier het resultaat: Wok restaurant Oriëntal

 

Uw Lokale Restaurant Beleving Online!