39 Bites and Drinks

39 Bites and Drinks, het nieuwe en trendy restaurant van Leiden waar internationale gerechten centraal staan! Enkele maanden geleden nam restaurant eigenaar Erik Holtrust contact op met Uw Restaurant Online. Achteraf gezien was dat een begin van een welvarende samenwerking. ‘’Via het internet kwam ik in aanraking met Uw Restaurant Online. Er was vanaf het eerste gesprek een klik. Met name de missie van Uw Restaurant Online: ‘Restaurants helpen om online bezoekers dezelfde ervaring en beleving te bieden als de gasten in het restaurant’ sprak mij erg aan. Ik was opzoek naar een marketingbureau die mij kon helpen met het realiseren van een restaurant website voor 39 Bites and Drinks. Uw Restaurant Online maakte mij ervan bewust dat het genereren van meer omzet het doel moet zijn. De restaurant website is slechts een middel om dit doel te bereiken. Door het meedenken van Uw Restaurant Online was er vanaf het eerst gesprek meteen een klik.’’ Aldus Erik Holtrust.

Proces

Als eerste stap heeft Uw Restaurant Online een helder plan opgesteld waarin stap voor stap staat beschreven wat er moet gebeuren. Het vervolg was een fotoshoot in het restaurant 39 Bites and Drinks. “Door onze ervaring in de horeca weten wij hoe belangrijk het is om de beleving en sfeer van het restaurant terug te laten komen op de website. Dit hebben we op verschillende manieren weten te bereiken door onder andere een fotoshoot te laten plaatsvinden.’’ Aldus Frank Hartog, eigenaar van Uw Restaurant Online.

De fotoshoot was het startpunt voor het ontwikkelen van de restaurant website. In samenwerking met Erik Holtrust heeft Uw Restaurant Online de website stap voor stap ontwikkeld. Dit heeft uiteindelijk geleidt tot een website, mobiele website en de app waar de beleving en eenvoud van af spat. “Tijdens het ontwikkelproces werd ik continu op de hoogte gehouden door Uw Restaurant Online. Daarnaast kon ik als restaurant eigenaar de voortgang van mijn restaurant website in de gaten houden door een unieke test URL.’’ Verteld Erik Holtrust. Op dit moment is de website van 39 Bites and Drinks al enkele maanden in de lucht en kunnen beide partijen nog steeds spreken van een gezonde en succesvolle samenwerking. Daarnaast heeft Erik Holtrust Uw Restaurant Online ook ingeschakeld voor de marketing activiteiten. Elke twee weken wordt er nu een folder gemaakt voor 39 Bites and Drinks.

Ten slotte merkt Erik Holtrust op: “Heb je een restaurant en ben je opzoek naar een bureau met ervaring in de horeca? Dan raad ik zeker aan om eens te gaan praten met Uw Restaurant Online.”

Bekijk hier het resultaat: 39 Bites and Drinks

We hebben gewerkt aan:

DESIGN EN PLAN door Frank Hartog en Wesley Blokhuis

 

Uw Lokale Restaurant Beleving Online!